luni, 13 iunie 2011

Diana Munteanu


Claudiu Niculescu (n. 23 iunie 1976, Slatina) este un fotbalist român, legitimat la echipa românească FC Universitatea Cluj. De-a lungul carierei, cel mai mult a evoluat pentru FC Dinamo București. A jucat și în străinătate, la MSV Duisburg, Genoa CFC și Omonia Nicosia. Este apreciat pentru calitățile sale de executant al loviturilor libere.[necesită citare] La Dinamo, era una dintre opțiunile pentru postul de căpitan al echipei.
În sezonul 2006-2007, a devenit golgeterul Ligii 1, marcând 18 goluri, dintre care 4 împotriva rivalilor de la Rapid București. În cupele europene, Claudiu Niculescu a înscris 18 goluri pentru Dinamo, reușind astfel să-l depășească pe legendarul Dudu Georgescu în clasamentul celor mai buni marcatori ai lui Dinamo București în Europa.
În noiembrie 2010 a ocupat timp de două etape în paralel și funcția de antrenor principal al Universității Cluj, deși nu avea licență de antrenor.
E căsătorit cu vedeta TV Diana Munteanu, prezentatoare a programelor muzicale la MTV Romania și a emisiunii Conferința de presă la Antena 2.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu