miercuri, 8 iunie 2011

Catrinel Sandu


Inca din anii de liceu a colaborat cu Opera Romana din Bucuresti. Din 1995 a colaborat cu toate companiile de dans contemporan, ultima dintre ele fiind compania "Orion" a lui Sergiu Anghel. A colaborat, de asemenea, in timpul facultatii cu sectia de regie-film, la lucrarile de final de an. In ultimul an de liceu a fost reporter la Tele7 ABC la o emisiune despre problemele elevilor si ale studentilor.

De asemenea, a mai realizat un reportaj despre problemele cu care se confruntau elevii din Liceul Tonitza si Liceul de coregrafie. Au urmat reclame si modelling, timp in care si-a valorificat din plin cunostintele de miscare scenica acumulate in anii de scoala.

In 1999 a castigat casting-ul pentru emisiunea "Show 21" de la TVR, unde a prezentat, alaturi de Stefan Banica Jr., timp de 1 an de zile. A semnat coregrafia Revelionului 1999-2000 de la TVR in urma caruia a ramas coregraful emisiunii "Surprize, Surprize" pentru o jumatate de an. Aceeasi emisiune "Show 21" a prezentat-o si alaturi de Marius Florea Vizante, de aceasta data la Prima TV. O data cu mutarea emisiunii, a semnat si contractul de exclusivitate cu Prima TV, devenind vedeta postului. In paralel a semnat si coregrafia emisiunii "Cronica Carcotasilor". Tot la Prima Tv, nu a asigurat doar coregrafia mai multor emisiuni, ci a si prezentat: "Boom Boom" si "Miss Tres Jolie", alaturi de Lucian Viziru, "Aici e de noi", cu Marius Radmanestean si Cabral, "Camera de ras", "Caravana Prima", cu Dan Fintescu si "Kaiser Fest".

La sfarsitul lui 2003, in urma acceptarii propunerii de colaborare cu National TV, a prezentat emisiunile "Ora de comedie", "Suflete pereche" si a lucrat la programul de revelion National TV 2003-2004 la care, printre altele, a creat si supervizat partea coregrafica. A fost gazda emisiunii de Paste 2004 de la National TV. De la inceputul lui 2004, prezinta programul de moda si lifestyle "Fashion Explorer" si, in acelasi timp, pentru 3 luni, a fost purtatorul de imagine al campaniei de fidelizare "Un milion la un buton". Pe intreaga durata a sezonului estival 2004, Catrinel a prezentat show-ul de divertisment "Scandic Bar", la Olimp-Neptun. A fost una dintre prezentatoarele de la ,,Nu suntem blonde" alaturi de Gina Pistol si de la "Nationala de bere" alaturi de Lucian Ghimisi si Fulvio Balboni, precum si gazda emisiunii ,"Fantastic Bar". In prezent joaca rolul Mirelei in serialul "Cuscrele"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu